Öronhåltagning

För att vi bryr oss.

Med STUDEX® System75™, erbjuder vi en säker metod för öronhåltagning speciellt för barn. Detta system är dessutom så ljudlöst att det inte producerar några plötsliga ljud som skulle kunna överraska ditt barn under proceduren. Våra öronhåltagningssmycken och deras bakstycken förpackas i sterila kassetter, som din öronhåltagningsspecialist placerar i håltagningsinstrumentet utan att röra vid själva smycket. Säkert, hygieniskt, skonsamt och snabbt.

Alla våra öronhåltagningssmycken för STUDEX System75 är hudvänliga/hyperallergena. Vi erbjuder smycken i många fina modeller och designer - från blomformade smycken, klassiska guldbollar och runda april crystals i slät fattning.

Vi erbjuder en exklusiv barnkollektion: STUDEX® Kids Line som är speciellt framtagen för små barns öron.


Asymmetriska hål

En annan stor trend för håltagning i öronen är "asymmetriska hål", en kombination av flera örhängen per öra. Tre örhängen i örsnibben är vanligt idag, ofta kombinerade med två eller flera örhängen i broskdelen av örat. När du ska ta hål i öronen är det bra att planera de kommande två till fyra öronhåltagningarna med vår håltagningsspecialist för att få den perfekta looken du siktar på. I appen "Ear Piercing with STUDEX" kan du enkelt testa hur du skulle se ut med dina (första eller flera) örhängen.
Bra att veta: STUDEX utökat sitt sortiment med flera allergivänliga/hypoallergena örhängen i 2 mm eller 3 mm, som är perfekt för öronhåltagning i broskdelen av örat.

Du kan enkelt testa hur du skulle se ut med dina (första eller flera) örhängen. STUDEX® öronhåltagnings app