Våra kunder är den viktigaste delen av vår verksamhet. När du besöker  ESTETIQUE Hair Studio, kommer du se att vår personal är inriktad på att ge dig den bästa kundservice du kan tänka dig för ett mycket bra pris i en vänlig atmosfär. Styling och mode är vår passion och vi vill dela med oss av den passionen till dig!  Det spelar ingen roll vad du är ute efter, kanske bara en klippning och färgning av håret, vi kan tvätta och föna, locka eller färga ditt hår för att det skall se perfekt ut. Slutmålet är att komma överens om en stil som du tycker om och som passar din egen image. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Vi skulle tycka det var fantastiskt att få visa dig. Välkomna!

VÅR POLICY

För att vi på Estetique Hair Studio ska kunna leverera vårt bästa möjliga service till våra kunder har vi då en enkel policy på några punkter. Allt för att Ni som kunder ska känna er trygga hos oss och veta vad som gäller vid avbokning och reklamation både för behandlingar och produkter.

1. Bokas EJ en specifik frisör kan bokningen ändras till annan frisör, tiden kvarstår.

2. Eventuell avbokning/ändring av tid skall ske senast 24 timmar före utsatt tid via telefon eller online.

3. Ej avbokad tid/för sent avbokad tid debiteras med 50% av behandlingspriset.

4. Om du anser att vi utfört en behandling fel eller om du inte är nöjd vänligen kontakta oss senast sju dagar efter utförd behandling.

5. Vi har ingen bytesrätt eller öppet köp på produkter då dessa inte är plomberade.

Välkomna!