Välkommen till vår online bokning! Klicka på knappen nedan för direkt bokning


Våra kunder är den viktigaste delen av vår verksamhet. När du besöker SALONG ESTETIQUE, kommer du se att vår personal är inriktad på att ge dig den bästa kundservice du kan tänka dig för ett mycket bra pris i en vänlig atmosfär. Styling och mode är vår passion och vi vill dela med oss av den passionen till dig! Vi kan inte bara hjälpa dig att få den stil du vill ha, utan vi kan också hålla ditt hår friskt och vackert med våra högkvalitativa hårvårdsprodukter. Vi säljer bara särskilda produktserier som uppfyller våra krav på kvalitet. Du kan lita på att alla våra produkter kommer att vårda ditt hår på bästa sätt mellan dina besök på vår salong. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Det är bara att kontakta oss.  

VÅR POLICY

För att vi på Estetique Åkersberga ska kunna leverera vårt bästa möjliga service till våra kunder har vi då en enkel policy på några punkter. Allt för att Ni som kunder ska känna er trygga hos oss och veta vad som gäller vid avbokning och reklamation både för behandlingar och produkter.

1. Avbokning skall ske minst 12 timmar innan bokad tid.

2. Om du anser att vi utfört en behandling fel eller om du inte är nöjd vänligen kontakta oss senast sju dagar efter utförd behandling.

3. Vi har ingen bytesrätt eller öppet köp på produkter då dessa inte är plomberade.

Välkomna!